Filgrand 155 90628 Umeå

Umeå
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Filgrand 155 90628 Umeå, Umeå


Hyra:

3000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

10 m2


Beskrivning

Rum i fräscht kollektiv på Ö-Ersboda
Rum i kollektiv uthyres Vi har nu till hösten två lediga rum i vårt stora radhus på 120kvm. Just nu är vi två läkarstudenter och en bilmekaniker som bor tillsammans.

I radhuset finns ett stort kök och vardagsrum, två badrum, 4 sovrum och 2 uteplatser Bra kommunikationer i området med två bussar som går till stan och universitetet, även bra cykelväg till universitetet (ca 20min att cykla).

Rummen är hyfsat nymålade, stora och fräscha. Ena hyrs ut omöblerat med undantag för garderob, det andra är fullt möblerat.

Rummen blir lediga och uthyres från 1/8. Vi skriver kontrakt 6 månader i taget men vi ser gärna att man vill bo kvar längre.

Vi är ett lättsamt, avslappnat gäng som har en trevlig attityd och ett respektfull sätt gentemot varandra. Vi värdesätter att kunna välja att umgås ibland (så mycket som man själv känner för det) och vara för sig själv när man känner för det. Vi har till vårt förfogande stora utrymmen (även sovrummen är av bra storlek ca 12kvm styck) på det sättet slipper man leva på varandra Dessutom är större delen av radhuset nyrenoverat så det mesta är mycket fräscht och trevligt Vi har diskmaskin och tvättmaskin/torktumlare i huset (en lyx vi känner att vi inte kan leva utan =)

Vi vill inte bo med rökare och vi har katt (som ägs och tas om hand om av två av oss) så inte heller pälsdjursallergiker.

Hyra: 3000kr/mån I hyran ingår allt (snabbt bredband, el, värme, vatten)

För mer info/frågor/intresse skicka iväg ett mail Det brukar bli en hel del svarsmail så vill man vara säker på att vi sett just Ditt mail, släng iväg ett sms efter att du mailat så vi vet

MVH/ Sara och co

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Umeå