Fiskegränd 1A

Umeå
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Fiskegränd 1A, Umeå


Hyra:

3500 kr

Antal rum:

1 RoK


Beskrivning

Rum uthyres max 6 månader
Hej!
Jag vet att det just nu är många som fått sina antagningsbesked till exempelvis Umeå Universitet och jag flyttar in i en stor trea 4 SEPTEMBER och tänker därför hyra ut ett rum i max 6 månader (kan bli ngn månad längre också, men inte mkt längre), då en vän till mig återvänder till Umeå till våren och är då lovad rummet.

Iaf, Mia heter jag, jag är 28 år och arbetar som förskollärare. Lägenheten ligger just vid kyrkbron på Tegs sidan, så det är max 4 km till Universitetet och mindre än 1 km till centrum.

På min fritid gillar jag att träna, spela fotboll eller bara koppla av genom att se på fotboll, se serier eller läsa, eller ta en öl på någon pub, umgås med vänner osv. Jag följer slaviskt Premier League och Champions League, så ifall du är sugen på att hyra mitt rum så behöver du acceptera att jag ser fotboll ofta och glädjetjut kan höras :) haha! Vore kul om du hade liknande intressen!

Jag kräver att du inte röker. Om du så feströkar så är du inte ett alternativ till att hyra, för jag är väldigt allergisk och känner doften av rök på långt avstånd och det påverkar mina luftvägar.

Hyran skulle ligga på 3500 kr i månaden och i hyran ingår el, internet, möbler i allmänna utrymmen, diskmaskin etc. Det finns gott om garderober och just nu så är rummet jag hyr ut omöblerat. Jag är villig att försöka fixa en säng, typ en 120x200 cm säng till rummet om du inte har någon, men isf en begagnad. Det löser sig iaf! Lägenheten är stor, det är ett stort vardagsrum, två stora sovrum, en korridor där det finns garderober och ett förråd. Ett helt okej stort kök, en mindre toalett och en balkong. Det är vita tapeter, gamla detaljer i taken, stora ljusa fönster. Kruxet är att jag inte har tillgång till lägenheten förrän 4 september, då jag vet att skolan börjar veckan innan.

Jag är en väldigt social person som gillar att ha det "städat" runt om mig, så jag tycker det är viktigt att bo med en person som har liknande tankar om hur man sköter sysslor etc i lägenheten och att man ska känna sig hemma i lägenheten och inte smyga på tå osv. Utan mitt hem är ditt hem.

Är det här något för dig, att vara min kombo i max sex månader (hittar man ngt annat under tiden så får man självklart bryta kontraktet), så släng iväg ett mail med information om dig som person, ålder, vad du ska plugga, intressen och ifall du har möbler till rummet du vill flytta upp och telefonnummer, så jag kan ringa upp om det blir aktuellt! :)

Med vänlig hälsning,
Mia

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Umeå