Flintvägen 68

Umeå
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Flintvägen 68, Umeå

Hyra:

3000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

47 m2


Beskrivning

Sovplatser/tillfälligt boende för två:
Jag bor i en jättemysig tvåa på Carlshem med 10-minuters cykelavstånd till universitetet. Jag har blivit lovad att få låna en säng av en av mina vänner som bor några hus bort på området. Jag tänkte ställa sängen i mitt vardagsrum och eftersom att jag inte har någon tv är det ganska rymligt. I bilden jag bifogat får man förhoppningsvis en känsla för hur jag hade tänkt mig- den större av de röda rektanglarna visar var jag hade tänkt ställa sängen.
Jag tänkte också rensa ut min garderob. I den får det lätt plats en 90-säng samt kläder, packning etc. Klädkammaren är det lilla rummet nedanför badrummet med den andra röda rektangeln.
Detta är alltså vad jag erbjuder- två sovplatser och någonstans att "landa" innan en hittat någonting eget. Jag kan hyra ut vecko/månadsvis från den 24e augusti fram till den siste oktober till två studenter (vidbehov finns kan vi diskutera längre uthyrning).

Jag kan också passa på att berätta något om mig: Jag har bott i Umeå i 3½ år nu och jag kommer från Helsingborg. Har pluggat en termin filosofi och två år av gastronomiprogrammet. På min fritid tycker jag om att spela lite datorspel med kompisarna från Helsingborg, laga mat och lyssna på musik. Lyssnar på allt från Backstreet Boys till Angerfist. Sysslar även med lite politik på fritiden och skulle tycka det vore jätteroligt med en hyresgäst som också har ett samhällsengagemang. Vill dock verkligen understryka att jag inte kommer bry mig om politisk- eller ideologisk tillhörighet när jag väljer hyresgäst.

Vid intresse kan jag nås via mail eller telefon.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Umeå