Geografigränd 8d

Umeå
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Geografigränd 8d, Umeå


Hyra:

3500 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

85 m2


Beskrivning

Söker inneboende att dela min 4:a med
Tjena! Jag har precis flyttat in i en 4:a nära universitetet och leta efter någon att dela det med!

Jag är amerikansk (ursprungligen från Kalifornien) masterstudent som studerar biomedicin / medicin och har bott i Sverige under de senaste 10 åren eller så. Jag pratar flytande Svenska (pluggar och arbeta på svenska), men har en tendens att hoppa över till engelska under stunder av glädje eller frustration. Just nu skriver jag klart min ex-jobb och arbeta. Jag är social, lätt att umgås med och ganska ren. Jag har en hel del fritidsintressen från mountainbike till matlagning.

Lägenheten ligger i Ålidhem ca 5 minuter cykeltur till universitetet / sjukhus och det finns en busshållplats precis utanför. Ålidhems centrum, med ICA och Konsum ligger en 5 minuters promenad bort. Lägenheten är 85 kvadratmeter, så det finns gott om utrymme med balkong, välutrustat kök och ett stort vardagsrum med en bekväm soffa, platt-TV, och ljudsystem. Området har nyligen renoverats och den nya tvättstugan är bara 15 meter från dörren. Det finns tillgång till en verkstad, bastu, ett rum för besökande gäster, och kvarterslokal om du vill ha en jätte stor fest. Jag har precis flyttat från ett litet studentrum så jag håller på att inreda lägenheten. Nästan alla ytor kommer att få ett nytt skikt färg eller tapet inom den närmaste månaden.

Rummet står tomt nu och du kan flyttar in omedelbart. Hyran är 3500kr inklusive 100mb internet / wifi och el. Just nu är rummet omöblerad men om du behöver möbler kan vi lösa det.

Jag letar efter någon som är roligt, socialt, och någorlunda ren. Självklart kommer vi av att ha en hel del kontakt med varandra så det är viktigt att vi kommer överens.

Om du känner igen dig i beskrivningen ovan, och tror det vi skulle komma överens, skicka ett e-postmeddelande. Jag skulle uppskatta om du beskriva dig själv och vad du har för intressen. Vänligen lämna ditt telefonnummer så jag kan kontakta dig så fort som möjligt.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Umeå