Geografigränd 8d

Umeå
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Geografigränd 8d, Umeå


Hyra:

3000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

85 m2


Beskrivning

Rum i en fräsch 4:a nära universitet
Tjena! Jag bor in i en stor 4:a nära universitetet och leta efter någon att dela det med! rummet är tillgängligt from 1:a augusti.

Jag är amerikansk (ursprungligen från kalifornien) masterstudent som studerar biomedicin / medicin och har bott i Sverige ungefär 10 år. Jag prata flytande Svenska (pluggar och arbeta på svenska), men har en tendens att hoppa över till engelska under stunder av glädje eller frustration. Just nu skriver jag klart min ex-jobb och arbeta. Jag är social, lätt att umgås med och ganska ren och har diverse fritidsintressen från att laga mat till att köra tävlingsbil.

Lägenheten ligger i Ålidhem ca 5 minuter cykeltur till universitetet / sjukhus och det finns en busshållplats precis utanför. Ålidhems centrum, med ICA och Konsum ligger en 5 minuters promenad borta. Lägenheten är 85 kvadratmeter, så det finns gott om utrymme med balkong, välutrustat kök och ett stort vardagsrum med en bekväm soffa, platt-TV, och ljudanläggning. Området har nyligen renoverats och den nya tvättstugan är bara 15 meter från dörren. Det finns tillgång till en verkstad, bastu, ett rum för besökande gäster, och kvarterslokal om du vill ha en jätte stor fest. Nästan alla ytor har få ett nytt skikt färg eller tapet.

Hyran är 3000kr eller 3500kr inklusiv 100mb internet / wifi och el. Just nu är rummet omöblerat men om du behöver möbler kan vi lösa det p[ något sätt.

Jag letar efter någon som är roligt, socialt, och någorlunda ren. Självklart kommer vi av att ha en hel del kontakt med varandra så det är viktigt att vi kommer överens.

Om du känner igen dig i beskrivningen ovan, och tror det vi skulle komma överens, skicka ett e-postmeddelande där du beskriva dig själv och dina intressen. Vänligen lämna ditt telefonnummer så jag kan kontakta dig.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Umeå