Geografigränd 8J

Umeå
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Geografigränd 8J, Umeå


Hyra:

3000 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

120 m2


Beskrivning

2 rum i kollektiv uthyres fr.o.m 10 juni
Inflyttning möjligt från 10e juni och behöver tillsättas 1 juli. Tillgängligt fram till 31 januari eftersom jag flyttar då. Hyra 3000kr/månad för varje rum.

Objektsbeskrivning:
Rum i ett kollektiv uthyres. Lägenheten ligger på ca 120kvm och är en fyra. Har ett stort vardagsrum, kök med gott om skafferiutrymme, diskmaskin, hellång kyl och frys och balkong med bord och två stolar. Gällande köksattiraljer behöver du inte ta med något eget om du inte vill, det finns tallrikar, bestick, matlådor, kastrullen, stekpannor osv att använda.

Rum 1 är delvis förmöblerat och innehåller ett bord och en bäddsoffa, du får själv välja om dessa möbler är något du vill ha eller inte. Om du inte gillar dom så donerar vi bort möblerna så du kan ta med dina egna.

Rum 2 är också delvis förmöblerat med en säng och bokhylla, sedan erbjuder den gamla hyresgästen sig att sälja bordet och soffan han har i rummet.

Inga pälsdjur tillåtna eftersom det finns pälsallergiker i lägenheten.
Lägenheten ligger ca 10 minuter promenad (3 minuter på cykel) från ålidhem centrum där det finns matbutiker och ca 25 minuter promenad (ca 8 minuter på cykel) från universitetet.

Hyra: 3000kr/månad och betalas i början av varje månad den gäller, då ingår el, internet (100/100 uppkoppling) och andra kostnader. Efter hyran är det bara din egna mat att betala. Hyran är baserad på de fasta och rörliga månadskostnaderna och sedan fördelade rätt jämnt över de boende, syftet med att dela lägenhet är inte att gå med vinst utan att dela boende för att hålla det billigt för alla.

Rummens storlek: ca 3*4 meter för rum 1 och 2,5*3 meter för rum 2.

Har haft internationella studenter boende här tidigare utan problem och gör ingen sållning på kvinnor/män heller.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Umeå