Gravmark 62

Umeå
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Gravmark 62, Umeå

Hyra:

3320 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

40 m2


Beskrivning

Lägenhet me stor altan vid sävarån i Gravmark
Ljus lägenhet med en tillhörande altan på 70kvadratmeter med inkl. parkeringsplats. Bra pendlingsmöjlighet med 3,9mil till Umeå.
ekparket i det vitmålade vardagsrummet som har en modern köksö-lösning och fönster i två vädersträck. Utsikt mot altanen och Sävarån. Sovrum med stora garderober, (i dag tapetserat men med tillåtelse att måla eller tapetsera i eget tycke och smak) fönster i två väderstreck med utsikt över Sävarån och altandäcket. Ytterligare förvaring i hallen mot toaletten och duschrummet. Lägenheten har 4st (två öppningsbara rutor per fönster med persienner) isolerglasfönster samt en isolerglasdörr då dessa är mycket ljuddämpande så om dom är stängda hörs inte Sävarån, men från altan eller med öppna fönster hörs Sävaråns porlande.

• Intresseanmälan görs via mejl. Berätta lite om dig själv och önskemål om inflyttningsdatum så återkommer jag med ytterligare bilder och information. (Lägenheten är idag tom och klar för inflyttning.)

• Sedvanlig kreditupplysning tillämpas, fast inkomst är en fördel, (om inte kan det bli aktuellt med deposition) bet anmärkningar är en nackdel (Här kräver jag borgenär utan anmärkning).

• Husdjur är inget problem förutsatt att man tar väl hand om dem. Ingen rökning inomhus.

• Hyresnivå är 3320Kr kallhyra.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Umeå