Gravmark 62

Umeå
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Gravmark 62, Umeå

Hyra:

2650 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

20 m2


Beskrivning

Rum till studenter vid Sävarån 3,9mil
Jag har ett lägenhet på över 120kvadratmeter i en villa som jag tänkte att man skulle kunna sätta in egna låsbara dörrar till för uthyrning till studenter, De 4 sovrummen; 2st på ca 15kvadrat meter och två på ca 20kvadrat meter. Som hyresnivå tänkte ca 2350 för de mindre rummen och ca2650 för de större, Man delar då på hall trappor källare tvättstuga dusch toalett samt ett stort kök. Vidare så har man även tillgång till parkering, bastu med altan uthus och tomten.

El och bredbandet tillkommer som man alla delar solidariskt på.
Förslagsvis så delar man på El-räkningen så att den som står på abonnemanget får en lägre del och övriga swisha denna när räkningen kommit.

Huset är sedan den 15 augusti utflyttat. Dock så behöver separata ljudisolerade dörrar till rummen installeras om intresset är tillräckligt stort. (I källaren finns även ett stort garage som kan hyras ut om intresse finns, 3meters takhöjd.)

Jag hade tänk att man skriver kontrakt på minst ett år så att man inte bara ser det som ett tillfällig boendelösning.

Fastigheten ligger på en vacker plats med utsikt över sävar ån från många av fönsterna, Jag söker studenter som uppskattar natur och också de som för sina husdjurs skull väljer en plats på lagom avstånd från staden.

Troligen uppstår möjligheter till samåkning med de andra studenterna, ser gärna att två av er har egen bil, Gravmarks bussen går via sävar och inte alt för frekvent.

I Gravmark utanför Sävar ligger detta välbyggda hus. Gravmark ligger 3,9 mil utanför Umeå, med pendlingsmöjligheter med buss eller bil. Centralt läge på orten, och närhet samt utsikt över Sävarån med bra ädelfiske. Bostadshus byggt 1943/1970 i 2 plan med källare på 40kvm. Lägenhetens boyta ca 120 kvm, Tomtareal ca1800kvm. 3-glas energifönster. Kommunalt Vatten och Avlopp. Uppvärmning: Värmepump (luft/luft), och vedpanna. Huset är utrustat med Fiber Bredband vilket möjliggör snabbt internet och möjlighet till HD tv kanaler och anslutningar. Övriga byggnader Friliggande förråd, byggnadsarea ca 25 kvm(Byggd 2013). Friliggande bastu med egen altan, byggnadsarea ca 15 kvm. (Byggd 2013.) Tomtbeskrivning Areal 2 032 kvm. Hörntomt.

I dagsläget saknas taklister i några av rummen efter om tapetsering, samt att efter att tre platsbyggda garderober rivits saknas innergolv och innertak där dessa stått i hallen. Så det blir nytt tak och golv i hallen. ev. önskemål om ytskiktsförändringar efter överenskommelse, (Jag och min arbetsbil med snickarverktyg kommer finnas i Umeå under september.)

Intresseanmälan görs via mejl. Berätta lite om dig själv och önskemål om hyresperiod så återkommer jag för att bjuda in till en visning.

Sedvanlig kreditupplysning tillämpas.

https://www.blocket.se/vi/68607005.htm

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Umeå