Häradshövdingegatan 20

Umeå
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Häradshövdingegatan 20, Umeå


Hyra:

4200 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

43 m2


Beskrivning

2:A uthyres Öst på stan
Lägenhet Öst på stan uthyres

Fin tvåa på Häradshövdingegatan i Umeå uthyres från 18:e juni till 15:e augusti 2016. Möblerad. 43 kvm. Månadshyra 4200 kr, då ingår bredband och el.

Lägenheten ligger Öst på stan i Umeå, mitt emellan Umeå Centrum och Umeå Universitet, med gångavstånd på cirka tio minuter i vardera riktning. I mer direkt närhet till lägenheten finns älven, Konstnärligt campus, Bildmuseet och den populära träningsanläggningen Iksu Plus. I samma kvarter som lägenheten finns ett populärt bokkafé, Kafé Pilgatan.

Lägenheten är fin, tre trappor upp med fönster i söderläge. Parkettgolv i vardagsrummet och ett litet rum i sovrummet som kan användas som garderob. Nymålat sovrum i vitt. Fullt utrustat kök med kyl, frys, spis och ugn. Fräsch toalett med ny duschkabin insatt oktober -15.

Hyreshuset är trevligt med en lummig innergård, bärbuskar och en liten sandlåda. Hyresvärden bor på bottenvåningen. Tvättstuga finns i källaren.

Önskar hyra ut i åtta veckor, är dock flexibel vad gäller in- och utflyttningsdatum. Uthyres på grund av sommarvikariat på annan ort.

Kontakta mig gärna via mail i första hand!

Vänliga hälsningar
Emma

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Umeå