Historiegränd 2F

Umeå
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Historiegränd 2F, Umeå


Hyra:

2700 kr

Antal rum:

1 RoK


Beskrivning

Rum i trea uthyres/Inneboende sökes
Jag hyr ut ett rum i min 3:a på Ålidhem. Lägenheten är en studentlägenhet med två sovrum, vardagsrum och fullt utrustat kök. Stora delar av lägenheten är nyrenoverad med nya golv och tapeter sedan ett år tillbaka. Sovrum har vi varsitt, men resterande lägenhet delar vi på broderligt. Alltså är det ingen egen ingång eller eget badrum som det handlar om.

Det aktuella sovrummet (precis som övriga lägenheten) hyrs ut möblerat (om du inte önskar annat). Sovrummet är inte jättestort, men rymmer säng, skrivbord och bokhylla. Det aktuella rummet är det längst ner på bilden.

Lägenheten ligger bra till för en student. Nära till Ålidhem centrum (med mataffärer), ca 1 km till IKSU och universitetet. Dessutom nära till naturen med gångavstånd till Nydalasjön och dess natur!

Jag som hyr ut är en idrottsintresserad läkarstudent, har förstahandskontrakt på lägenheten sedan en längre tid tillbaka och har drygt 1,5 år kvar på utbildningen. Jag har tidigare delat lägenheten andra, med bara bra erfarenheter av detta!

Hyra, internet (100/100 mbit) och el delar vi lika på, vilket blir 2700 kr vardera. Uppsägningstid 3 månader. Lägenheten uthyres tillsvidare, och jag ser gärna att du bor minst ett halvår. Inflyttning kan ske omgående, eller inom kort om så önskas. Självklart röker du inte, och har du husdjur kan vi diskutera det i så fall :)

Låter detta intressant? Skicka ett mejl och berätta lite om dig själv! Har du frågor om mig eller lägenheten är det bara att ringa eller mejla.

// David Fhager

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Umeå