Holmen 31A

Umeå
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Holmen 31A, Umeå

Hyra:

15000 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

150 m2


Beskrivning

Exklusiv villa uthyres 4 r.ok med spa
Villa uthyres delvis möblerad sprillernytt med nya möbler
uthyres enl överenskommelse

Rumsbeskrivning
Hall
Genomgående golvvärme i hela huset.

Rymlig hall med möjlighet att anpassa förvaring efter eget tycke och smak. Här ligger ett grått klinkers på golvet och på väggarna sitter en fin mönstrad tapet i vit nyans.

Kök
Härligt, öppet kök med grått klinkers och stilfull, vit tapet med läckra effekter.
Plats för matbordet vid ett mindre burspråk med fönster som släpper in generöst med ljus. Fin standard på köket med vita luckor, svart bänkskiva samt grått tegelinspererat kakel. Detaljer som tilltalar är det smala fönstret ovanför en del av arbetsytan samt de rejält tilltagna antalet vitrinskåp med dimbar belysning. Utrustningen består av fullstor kyl & frys, induktionshäll, fläkt, integrerad diskmaskin, inbyggd mikro samt inbyggd ugn i bekväm arbetshöjd.

Vardagsrum
I öppen planlösning mot köket ligger det tilltalande vardagsrummet med underbar takhöjd samt stora fönster. Härifrån erbjuds älvsutsikt samt full kontroll på den väl tilltagna altanen utanför med det nedsänkta spa-badet. Här finns även en värmande kamin. På golvet ligger ett grått klinkers och på väggarna sitter vitmålad panel.

Sovrum
Sovrum ett och två har ett fint laminatgolv i valnötsutförande samt en garderob vardera. Det ena rummet har en grå tapet med diskret, vitt mönster och det andra sovrummet har tapetserats med en vit/grå-randig tapet.

Sovrum
Sovrum tre har även det ett laminatgolv i valnötsutförande och på väggarna sitter en grå tapet med matchande fondvägg. Från sovrummet nås en rymlig klädkammare med samma ytskikt som sovrummet.

Badrum
I anslutning till det stora sovrummet nås det ena av husets två badrum. Här ligger svart klinkers på golvet samt vitt kakel på väggarna. Här finns WC, handfat med vitt över- och underskåp samt dusch med vikbara glasdörrar.

Badrum
Badrum nummer två har även det svart klinkers och vitt kakel förutom i duschdelen där det sitter ett exklusivt kakel i brun nyans.. Utrustningen här består av WC, handfat med vitt under- och överskåp samt dusch med vikbara glasdörrar.

Tvättstuga
Rymlig tvättstuga med fina arbetsytor. Här ligger ett brun/svart klinkers på golvet och vitmålad väv på väggarna. Utrustningen består av tvättmaskin, torktumlare, ett flertal garderober samt ytterligare skåp för förvaring.

Uteplats/Balkong
Mycket stor altan som börjar vid entrén och sedan går vidare runt gaveln på huset och vidare runt på andra sidan. På den rejält tilltagna altanen finns även ett nedsänkt spa-bad.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Umeå