Kandidatvägen

Umeå
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kandidatvägen, Umeå


Hyra:

3550 kr

Antal rum:

1 RoK


Beskrivning

Vill du bo med mig?
Jag söker en inneboende då jag och min partner flyttat isär. Lägenheten är en tvåa, så det finns ju då inget vardagsrum, men jag tänker att det blir lite som att bo i studentkorridor fast mysigare.
I lägenheten finns fullt utrustat kök, diskmaskin, stor balkong och badkar. Jag har två katter och en liten hund varannan vecka, så min önskan är att den som flyttar in tycker om djur och inte har fest hemmma.

Lite om mig: Jag pluggar kostvetenskap och tänker försöka ta mig in på folkhälsovetenskapliga programmet till hösten. På min fritid spelar jag musik, skjuter båge och spelar. Jag tycker också om att skapa saker och dricka te, gärna samtidigt.

I hyran ingår el och bredband. Rummet är för tillfället omöblerat men vid akutbehov har jag en soffa och en hylla man kan ställa in. Lägenheten ligger 10 min gångväg från universitetet.

Skicka ett mail med uppgifter om dig själv, vad du sysslar med, favoritsång osv så hör jag av mig.
Jag vill självklart hitta någon som kan flytta in så fort som möjligt, men personen är viktigare än en snabb inflytt, så skriv gärna hur du tänker kring det. (senast inflyttn.datum dock 1a februari pga hyra är svindyrt).
Så länge annonsen ligger ute söker jag fortfarande.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Umeå