Kemigränd 25

Umeå
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kemigränd 25, Umeå


Hyra:

6700 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

70 m2


Beskrivning

Fin, fräsh och öppen tvåa uthyres 3 månader
Fin och öppen möblerad lägenhet på 70 kvm. Köket är nyrenoverat och har induktionshäll mm.

Den ligger en halvtrappa upp, balkong, cykelförråd, surroundsystem med TV och HTPC finns tillgängligt. Fint skick på lägenheten. Det finns en del plats i förrådet om du har egna saker med dig och vill ställa det där eller ställa ned en del av mina möbler dit men jag har även mycket där. Annars är lägenheten helt möblerad redan med tömda garderober och plats för sådant. Är det ett problem att den är möblerad går det nog att lösa då jag har kompisar i närheten och kanske kan flytta en del saker dit under de tre månader jag är borta.

- Om läget:
Lugn gård med lekplats och byggnader runt så att folk ej har detta som genomfartsled, 5 min gång till Ica/Konsum/pizzeria, 15 min gång till universitetet/sjukhuset. Flera busslinjer mot centrum att välja på.

- Ingår:
El, vatten, 100/100Mbit internet (även trådlöst), kabel TV, gratis parkeringsmöjlighet (fråga mig om det), tvättmaskin (samt tillgång till tvättstuga), diskmaskin, även en cykel är möjlig att få låna.

- Allmänt:
Efter att vi skrivit ett hyreskontrakt vill jag ha en månadshyra i förskott som du då förstås får tillbaka senare om allting är helt och fint i lägenheten. Jag är iväg på en resa och hyr därför ut. Mina nuvarande hyresgäster har precis fått ett förstahandskontrakt och ska därför flytta ut under november. Det kanske går att flytta in under november redan, men annars första december. Utflyttning i slutet av februari, alltså 3 månaders tid som jag hyr ut.

Kontakta mig via mejl inledningsvis. Blir det aktuellt får du givetvis komma på en visning innan du bestämmer dig. Numret jag angett i annonsen är mitt jobbnummer som är kopplat via Skype. Jag är redan utomlands men det går bra att ringa där kl 10-12 samt 13-16 vardagar. Du betalar då bara för ett vanligt samtal, men det är inte säkert att jag har tid att svara. Mejl är lättast inledningsvis.

VH Per Lundström

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Umeå