Kemigränd 25

Umeå
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kemigränd 25, Umeå


Hyra:

7500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

70 m2


Beskrivning

Fin, fräsh och öppen tvåa uthyres 3 månader
Fin och öppen möblerad lägenhet på 70 kvm. Köket är nyrenoverat och har induktionshäll mm. Uthyrningsperiod 2016-10-02 -> 2016-12-19.

Den ligger en halvtrappa upp, balkong, cykelförråd, surroundsystem med TV och HTPC finns tillgängligt. Fint skick på lägenheten. Lägenheten är helt möblerad med tömda garderober och plats för dina saker med (jag ställer ner i förrådet). Är det ett problem att den är möblerad går det kanske att lösa då jag har kompisar i närheten och kanske kan flytta en del saker dit under de tre månader jag är borta.

- Om läget:
Lugn gård med lekplats och byggnader runt så att folk ej har detta som genomfartsled, 5 min gång till Ica/Konsum/pizzeria, 15 min gång till universitetet/sjukhuset. Flera busslinjer mot centrum/universitetet att välja på.

- Ingår:
El, vatten, 100/100Mbit internet (även trådlöst), gratis parkeringsmöjlighet* (fråga mig om det), tvättmaskin (samt tillgång till tvättstuga), diskmaskin, även en cykel är möjlig att få låna.

- Allmänt:
Efter att vi skrivit ett hyreskontrakt vill jag ha en månadshyra i förskott/deposition som du då förstås får tillbaka om allting är helt och fint i lägenheten. Jag är iväg på en resa och hyr därför ut. Jag kommer att städa ordentligt men har katt, så är du väldigt känslig kan du kontakta mig angående detta.

Kontakta mig helst via mejl inledningsvis då det kan vara många intresserade. Blir det aktuellt får du givetvis komma på en visning innan du bestämmer dig.

Uthyrningsperioden är 2016-10-02 -> 2016-12-19 och det kan vara möjligt att få flytta in den sista september vid behov. Hyran är per månad vilket gör att den totala kostnaden för hela perioden skulle bli 7500 + 7500 + 4500 = 19500 kr för de nästan tre månaderna.

VH Per Lundström

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Umeå