Korpralsvägen 42

Umeå
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Korpralsvägen 42, Umeå


Hyra:

5388 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

41 m2


Beskrivning

Fin 1,5:a uthyres 1 jan-31 maj
Hej!

Linnéa heter jag och hyr ut min lägenhet på Teg från 1 januari-31 maj (inflytt kan ske innan jul) på grund av studier på annan ort.

Lägenheten ligger på översta våningen med egen ingång och hiss. Lägenheten är ljus och fin med vita väggar och parkettgolv. Lång, bred hall med plats för massor med förvaring, ett mycket fräscht badrum i vitt och grått kakel och en sovalkov (känns mer som sovrum utan dörr) där en 140 cm säng får plats utan problem.
Sovrummet har även en stor garderob på en av kortsidorna där det mesta får plats. Köket är i björk och är i anslutning till vardagsrummet. I vardagsrummet/köket får det plats med ett stort matbord, en tresitssoffa, bokhylla/skrivbord och TV-bänk utan konstigheter. Ljusinsläppet i vardagsrummet är väldigt härligt och där finns även den rymliga balkongen i söderläge. På balkongen finns även ett kallförråd så du har nära till allt det du behöver.

Från lägenheten är du väldigt nära kollektivtrafiken. Med endast en 2 samt 3 minuter lång promenad är du framme vid två olika busslinjer som tar dig mot Vasaplan (5 min) och Universitetet (15 min). Ett ICA Supermarket finns 5 minuter bort med en promenad och COOP, Vårdcentral och Apotek ca 10 minuter bort. IKEA kommer att öppna i närheten (2-3 km) och flygplatsen är 5 km bort. T3 Center är 2 minuter från lägenheten men eftersom det är skog mellan är det inget som stör. I skogen bakom huset finns det ett elljusspår där du kan motionera och åka skidor.

Jag vill hyra ut till dig/er som har en fast inkomst av något slag och är skötsamma samt djur- och rökfria. Jag har hyrt ut lägenheten tidigare och är väldigt noggrann med att allt går rätt till och att ni tar hand om mitt hem. Maila gärna lite info om dig/er så återkommer jag om det låter intressant.

Hälsningar,
Linnéa

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Umeå