Kungsgatan

Umeå
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kungsgatan, Umeå


Hyra:

4000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

88 m2


Beskrivning

Rum i 3:a Öst på stan Uthyres
Ett rum för 1 person uthyres från och med 15 Augusti och tillsvidare.
Rummet är möblerat med garderober, byrå, stolar och en 105 cm bred säng. Från rummet kan man gå ut till en altan med stora gräsytor direkt nedanför. (lägenheten ligger en halvtrappa upp och omgiven av mycket träd och buskar som ger insynsskydd)
I hyran ingår el, wifi, tillgång till kök, badrum med badkar, tvättstuga och vardagsrum.
Lägenheten ligger Öst på stan med 5 min promenadavstånd till Universitetssjukhuset och Universitetet, 10 min till mataffär och ca 15 min promenad till stan.
Vi söker en person över 22 år som söker ett lugnt ställe att bo på, är skötsam och har bott själv tidigare (Rökfri och ingen festprisse). Vi har en tax på 5,5år så det är bra om du tycker om hundar och inte är allergisk.

Vi som bor i lägenheten är ett par i 35-årsåldern som båda jobbar. Jag har just tagit examen och kommer att jobba i Stockholm och åka hem på helger, så det är främst min kille som du kommer att bo tillsammans med. Vi är båda väldigt enkla och stillsamma människor som gillar friluftsliv, fjällen, umgås med familj och vänner.

Om du är intresserad av att hyra rummet så skriv ett mejl och berätta om dig själv, lämna gärna ditt telefonnummer så återkommer vi.

Vänliga hälsningar
Bia och Esa

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Umeå