Kvartsvägen 11A

Umeå
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kvartsvägen 11A, Umeå


Hyra:

4200 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

20 m2


Beskrivning

Söker inneboende, HT16-VT17
Hejsan!
Mitt namn är Fredrik Lindgren jobbar som lärare och jag söker en inneboende för framför allt HT16 men även VT17 som det ser ut.
Jag som person är väldigt social, kreativ, gillar att umgås med nära kära, spela spel, sällskapsspel.

Jag är rök och snusfri, har inga husdjur, men några kompisar och familjemedlemmar till mig har hundar som kan komma på besök.
Du få därför inte vara allergiker. Festar inte speciellt mycket men har inget emot att ha kvällar att umgås med folk, bara de inte är varje kväll. (sådant kan man prata om) Brukar försöka ordna fester vid högtider såsom Halloween.

Några av mina hobbys just nu är att spela golf, dyka och bygga saker.
Just nu håller jag på med kostymer och masker så kan ibland vara lite rörigt i lägenheten, det är en del av kreativiteten men kan också hålla ordning när det behövs! :)

Jag har en 3a på Carlshem på 80kvm, cykelavstånd till campus, lite längre till stan men det finns bra bussförbindelse. Närmsta affär är Ålidhem eller Ica maxi på Strömpilen.

Det rum jag har att hyra ut är lika stort som det jag själv har, 20 kvm. Rummet är i stort sett omöblerat, finns små hyllor om de önskas annars slängs de vid ankomst.

Det finns bra trådlöst internet men även sladd som kan dras till rummet för bättre uppkoppling. Vardagsrummet är gemensamt liksom kök och balkong.

Tidigare inneboende har betalat 4200kr, vi delar på små kostnader som hushållsartiklar och sådant.
tvättstuga finns typ 50 meter bort, tid bokas på plats.

Jag söker en person som är Kreativ, social, gillar spel och umgås. En person som inte är allergisk, rökfri, utan markeringar eller betalningsanmärkningar.

En person som kan vara lugn och skötsam men samtidigt ibland ha galna upptåg som kan lyfta och göra dagarna speciella att minnas.

Kvinna eller Man, har bott tidigare med bara killar så vore spännande med lite omväxling också.

Skicka gärna ett personligt mail, bild uppskattas men är inte ett måste! Jag hoppas vi hörs av.

Mvh Fredrik Lindgren

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Umeå