Lasarettsbacken 1A

Umeå
Lägenhet: 6 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Lasarettsbacken 1A, Umeå


Hyra:

2500 kr

Antal rum:

6 RoK

Boyta:

162 m2


Beskrivning

Sommarrum i Umeås bästa läge
Hej!

Vi har två rum lediga över sommaren (Juni-Augusti) i vårt kollektiv som ligger precis bredvid sjukhuset, dvs nära till det mesta. Lägenheten är stor (162 kvm) med 5 sovrum, 3 toaletter, stort vardagsrum, kök och en av Umeås soligaste och bästa balkonger. Finns även gott om plats i källaren om man vill förvara saker eller hålla på med hobbys osv.

De 2 rummen som hyrs ut är på ca 15 kvm var och är i ena "ändan" av lägenheten med toalett emellan, så om man är två vänner/par eller liknande som vill ta båda och nästan ha som en lägenhet i lägenheten så går detta alldeles utmärkt. Rummen är färdigmöblerade men om man vill ha egen säng eller liknande så går det jättebra att gömma undan saker i källaren.

Vi som bor här är mellan 22 och 29 år gamla, en del studerar, en del jobbar. Under sommaren är det dock rätt stor chans att det är ganska lugnt här då folk (även dom som bor kvar) inte kommer vara här hela tiden.

Vi är alltså i normalfallet 5 personer som bor här, men två av dessa ska hem över sommaren. Finns en chans att en ska flytta ut till hösten och i så fall blir det alltså ett rum ledigt och möjlighet till att bo kvar tills vidare. Hon får dock inte veta om hon blir antagen till sin skola förrän i Juni så tyvärr kan det inte garanteras än.

Tveka inte att höra av dig vid frågor eller funderingar, mitt telefonnummer är 070-2924070. Mvh / Alex

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Umeå