Mariehemsvägen 6

Umeå
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Mariehemsvägen 6, Umeå


Hyra:

3500 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

58 m2


Beskrivning

3:a i Mariehem - Delat boende
Hej sökande!

Lägenheten är en 3:a i Mariehem. Den är väldigt fräsch (byggd 2003) och fullt möblerad och utrustad med allt som kan tänkas behövas. Förutom i ditt eventuellt tilltänkta sovrum (det mindre rummet enligt bilden på planlösningen), där endast en garderob finns. Hyran delas i princip lika (du betalar lite mindre eftersom du får det mindre rummet) där 3500 + delad kostnad för el och bredband (ca 200) blir din eventuella del.

Den du kommer dela bostaden med är undertecknad. Jag heter August, 22 år och pluggar psykologprogrammet. Lite kort om mig så ligger mina intressen i sport och idrott, samt kultur såsom musik och litteratur och i att resa. Fritiden spenderas åt att umgås med vänner över allt från sportaktiviteter, filmkväll, till en öl på krogen.

Hör gärna av dig om du önskar mer information om vem jag är eller om lägenheten. Men jag tänker mig att om det låter som något passande för dig så stämmer vi ett möte, så du får se lägenheten och vi framför allt träffar varandra och ser om vi kan tänka oss att dela bostad.

Vänliga hälsningar

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Umeå