Mariehemsvägen 35B

Umeå
Lägenhet: 6 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Mariehemsvägen 35B, Umeå


Hyra:

2100 kr

Antal rum:

6 RoK

Boyta:

120 m2


Beskrivning

Kollektivet Fridens Liljor
Hej!

Ett av Mariehems finaste kollektiv: Fridens liljor söker nu en ny medboende från våren 2016. Rummet blir ledig någon gång i januari eller början på februari, och passar alltså perfekt för dig som är sugen på att flytta till Umeå eller för dig som redan bor i Umeå, men är sugen på att byta upp dig.

Kollektivet ligger som sagt på Mariehem, en stadsdel i nordöstra Umeå som ligger mittemellan stadens lokala skogspark, Gammliaskogen/Stadsliden, och Nydalasjön, men ändå ligger nära båda centrum och universitetet/sjukhusområdet.

Lägenheten Fridens liljor består av sex rum, varav fyra är sovrum, och alltså är vi fyra som bor här. De gemensamma utrymmen är ganska stora, vilket gör att det finns goda möjligheter att umgås med varandra och med andra, och dessutom så har vi en balkong och ett badkar! Vi tre som är kvar är Stina, Rikard och Andreas. Vi tycker alla om brädspel och att vara ute i naturen, och de flesta av oss är mer eller mindre studenter, men vi har trots det många o-studentikosa fritidsintressen.

Hyran ligger på runt 2100 kronor i månaden, men vi delar på en del matkostnader, kostnad för internet, el och för andra diverse förnödenheter.

Vi söker personer som är sugna på kollektiv, med allt vad det innebär. Alltså gärna någon som kan dela lite intressen med oss och någon som respekterar och gillar att bli respekterad.

Alltså, om du är sugen på att flytta in till kollektivet Fridens liljor på Mariehem, hör av dig till oss!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Umeå