Mariehemsvägen 39E

Umeå
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Mariehemsvägen 39E, Umeå


Hyra:

2220 kr

Antal rum:

1 RoK


Beskrivning

Rum uthyres
Hej!
Vi heter Johanna, Joakim och Anna och bor tillsammans i en femma på 120 kvm på Mariehemsvägen i Umeå. Från och med nu har vi ett möblerat rum som står tomt och väntar på att bli uthyrt av DIG. För att du och vi ska trivas i detta kollektiv krävs det att du är en sympatisk människa, vilket vi tycker innebär att du: tar ansvar, har bott hemifrån ett tag, är ödmjuk och trevlig.

Vi önskar inte bara att detta rum blir uthyrt, utan även att du kan bli en del av vår gemenskap. För att du ska veta om du passar in hos oss eller ej, kommer här en kort beskrivning om sambosarna:

Johanna: Är 26 år och anlände till Umeå ifrån Skåne för 3 år sedan och har en kandidatexamen i Sociologi. Ska plugga ytterligare 1 år för att förhoppningsvis även ta en magister. Fritiden spenderar hon med kompisar, utomhus med diverse aktiviteter eller på gymmet.

Joakim: Likt Johanna anlände denna herre till Umeå för 3 år sedan. Han är 28 år och har kombinerat plugg med uppehåll eftersom han gillar att fara runt och åka skidor och fiska. Nu har han dock hoppat av plugget och har en lite oviss framtid. Men han tror att han vill snickra.

Anna (25 år): När jag blir stor ska jag bygga ett hus på ett fjäll, dricka fem koppar kaffe om dagen och åka skidor till jobbet. Tills dess pluggar jag till socionom, tränar ibland och äter ofta.

VI HÖRS!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Umeå