Mariehemsvägen 19G

Umeå
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Mariehemsvägen 19G, Umeå


Hyra:

3500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

98 m2


Beskrivning

Rum i lägenhet på Mariehem 28 februari-31 Maj
Ett rum på ca 25 kvm uthyres 28 februari-31 Maj, eventuell förlängning men det är inget som kan utlovas i dagsläget. Rummet är en del av en större lägenhet på 98 kvm, men i rummet finns eget badrum, kokvrå med kyl och frysfack och även egen ingång så det fungerar i princip som en egen 1:a. Du som är intresserad får givetvis ta del av hela lägenheten med större kök, vardagsrum, badkar, balkong med söderläge och stor klädkammare, men dörren mellan rummet och resten av lägenheten går att låsa så om du vill hålla dig för dig själv i din 1:a så funkar detta bra eftersom alla nödvändigheter finns där. Rummet hyrs ut omöblerat, men om det önskas så kan en stor luftmadrass och kudde/täcke ordnas.

I den andra delen av lägenheten bor två killar, 23 och 24 år gamla, och de pluggar tränarprogrammet och miljö- och hälsoskydd. Lägenheten ligger bra till, ca 3 min promenad till ICA, och 15-20 min till IKSU/Universitet. Busshållplats finns också precis utanför huset, med tre olika busslinjer som passerar frekvent.
.
Hyran delas med de andra som bor i lägenheten och skulle ligga på 3500 SEK/månad och då ingår allt, dvs. el, vatten och internet. Förråd finns på vinden och bilparkering finns också tillgång till. Inflyttning kan ske från och med 28:e februari.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Umeå