Mariehemsvägen 39K

Umeå
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Mariehemsvägen 39K, Umeå


Hyra:

4000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

85 m2


Beskrivning

Söker en inneboende att dela min 3:a med
Tja! Jag har nyligen flyttat in i en 3:a på Mariehem i Umeå och söker efter någon trevlig prick att dela den med!

Själv är jag en kille som nyss fyllde 25 och flyttade till Umeå för sex månader sen för att jobba här. Jag är snäll och ganska lätt att ha och göra med. Jag är ordningsam utan att vara pedant och överlag ganska kravlös.

Jag söker dig som är social och har schyssta värderingar, utan att du tar dig själv på för stort allvar. Vidare är du en kille, tjej eller något annat mellan 20-30 år och som är öppen för att träffa och lära känna nya människor. Jag söker dig som kan flytta in så snart som möjligt. Då vi oundvikligen kommer hänga en hel del är det såklart viktigt att vi klickar socialt. Vi delar solidariskt på boendekostnaderna och på hushållsarbetet.

Om du besitter sexistiska, rasistiska eller något på annat sätt förjävliga åsikter behöver du inte besvära dig med att höra av dig.

Men om du känner att du passar in på beskrivningen ovan och skulle tycka att det vore ball att bo med mig får du gärna skicka ett mejl där du beskriver dig själv och vad du tycker om att göra och hur du vill bo! Lämna gärna ditt telefonnummer så att jag kan kontakta dig så snabbt som möjligt så kanske vi kan ses och snacka mer. Jag ber på förhand om ursäkt om jag inte kommer kunna svara på alla era mejl.

Otto Berglund

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Umeå