Norra Ersmarksgatan

Umeå
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Norra Ersmarksgatan, Umeå


Hyra:

3200 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

26 m2


Beskrivning

Lägenhet oktober/november
Hej

Jag ska eventuellt hyra ut min lägenhet på haga under oktober och en bit in på november. Jag ska ut på praktik på annan ort men har inte fått klartecken än om jag kan praktisera dit jag sökt. Mest troligtvis så skulle jag iallafall få plats så jag har börjat kolla intresse för uthyrningen då det börjar bli lite kort om tid.

Jag vill som sagt hyra ut min lägenhet men jag är också i behov av hundvakt under 4 dagar så jag försöker hitta en lösning där jag kan låna ut lägenheten och ordna hundvakt samtidigt.
Lägenheten är en liten 1:a på 26 kvadrat, det finns en loftsäng och en soffa som sängplatser. Den är fullt utrustad och det finns en cykel att låna. Lägenheten ligger på norra ersmarksgatan och det är väldigt nära till buss och mataffär, 2.5 km till universitetet

Jag har behov av hundvakt 4 dagar v.40. måndagkväll till fredagkväll och då är jag inte hemma något alls under dom dagarna. Hunden är av modell större och klarar av o vara ensam under dagen om man kommer hem o rastar på lunchen.
Jag ska åka iväg en sväng till skolan i Stockholm under v.40 sedan så kommer jag hem till helgen o hämtar hund samt packar om och flyttar ut för 4 veckors praktik på annan ort. Jag är tillbaka från praktik den 6 november men beroende på hur länge det skulle bli så kan jag trängas i lägenheten om det finns behov av att bo kvar längre. Jag kommer eventuellt att behöva hyra ut lägenheten från januari till september eller längre beroende på hur det blir med jobb efter praktik och utbildning så möjlighet finns att få hyra lägenheten då också.

Hyran på lägenheten med bredband, vatten och el inräknat ligger på ca 3200. Jag har ingen parkeringsplats och vet inte hur det ser ut med lediga platser i området.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Umeå