Norra Ersmarksgatan 26a

Umeå
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Norra Ersmarksgatan 26a, Umeå


Hyra:

3500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

20 m2


Beskrivning

Rum i lägenheten på Haga uthyres
Möblerat rum i nyrenoverad och fin 2:a på Haga uthyres omgående fram tills slutet av mars.

Vi som hyr ut är jag, Niclas och min sambo Anna. Då Anna för närvarande är iväg på en utbytestermin under hösten och sedan skall göra praktik på annan ort efter nyår hyr vi ut ett rum. Du kommer alltså att dela lägenheten med mig. Jag är en glad och social kille som börjat plugga till personalvetare under hösten. Jag jobbar även extra och tränar en del vilket gör att jag är borta mycket.

Lägenheten är en 2:a på 52 kvm som är fullt utrustad med de flesta bekvämligheter såsom t.ex. disk- och tvättmaskin samt många köksredskap. Vi kommer att hyra ut vardagsrummet på cirka 20 kvm, du kommer därmed att ha soffa, tv och dvd, rum för förvaring och en 120 cm säng. Wifi ingår. Tillgång till förråd finns om du har extra saker som du behöver förvaring till. Det finns ingen dörr in i vardagsrummet men vi har satt upp en rumsavgränsare som går att dra för så man får avskildhet. Jag kommer självklart ej använda rummet öht när du bor där.

Läget är på nedre Haga (nära OKQ8) och det är ca 3 min gångväg till närmsta busshållsplats (16 min till Universitetet med buss) samt 10-15 min gångväg till Vasaplan/centrum. Närmsta mataffär finns på cirka 5-10 minuters gångavstånd.

Perioden är omgående till slutet av mars. Kontrakt skrivs med en månads uppsägningstid åt båda håll om vi inte kommer överens om något annat. Hyran är 3500kr/månad.

Vi söker dig som:
- är rökfri
- är djurfri
- ej har betalningsanmärkningar och ordnad ekonomi
- ej har problem att dela boende med någon annan.
- är ordningsam och helst har tidigare referenser

Låter detta intressant? Kontakta oss då via mail!

/ Niclas & Anna

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Umeå