Norra Ersmarksgatan 26a

Umeå
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Norra Ersmarksgatan 26a, Umeå


Hyra:

3000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

52 m2


Beskrivning

Rum alternativt hel lägenhet uthyres i sommar
Möblerat rum i nyrenoverad och fin 2a på Haga uthyres från juni (datum för inflyttning diskuteras) till slutet av augusti, med eventuell möjlighet till förlängning. Alternativt så finns möjlighet att hyra hela lägenheten under samma period.

Hyra för rum: 3000 kr/månad
Hyra för hela lägenheten: 6500 kr/månad

Vi som hyr ut är jag, Niclas och min sambo Anna. Då Anna jobbar i Stockholm tänker vi hyra ut ett rum. Du kommer alltså att dela lägenheten med mig och jag är en glad och social kille som är 31 år. Jag kommer jobba heltid hela sommaren samt spendera en del tid i Stockholm. Jag tränar också mycket vilket gör att jag antagligen kommer vara borta mycket.

Lägenheten är en 2a på 52 kvm som är fullt utrustad med de flesta bekvämligheter såsom tex. disk- och tvättmaskin samt många köksredskap. Hyr du rum kommer vi att hyra ut vardagsrummet på cirka 20 kvm, du kommer därmed att ha soffa, tv och dvd, portabel garderob (ej med i bild) och en 120 cm säng. Tillgång till förråd finns om du har extra saker som du behöver förvaring till. Det finns ingen dörr in i vardagsrummet men däremot så finns det en rumsavgränsare. Vid hyra av hela lägenheten finns även sovrum med en 180 cm säng samt tillgång till balkong från sovrummet.

Läget är på nedre Haga (nära OKQ8) och det är ca 3 min gångväg till närmsta busshållplats (16 min till Universitetet med buss) samt 10-15 min gångväg till Vasaplan/centrum. Närmsta mataffär på cirka 5 minuters gångavstånd.

Vi söker dig som:

- är rökfri
- är djurfri
- ej har betalningsanmärkningar och ordnad ekonomi
- ej har problem att dela boende med någon annan.
- är ordningsam och helst har tidigare referenser

Låter detta intressant? Kontakta oss då via mail!

/ Niclas & Anna

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Umeå