Norra Gimonäsvägen

Umeå
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Norra Gimonäsvägen, Umeå


Hyra:

3350 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

80 m2


Beskrivning

Dela en ljus 3:a på Sofiehem?
Hej!

Jag skulle gärna vilja hitta en fin person att bo tillsammans med, i min just nu lite tomma och stora och ljusa 50-tals 3:a på Sofiehem.

Dig som jag vill bo med har jag inga större krav på, mer än att du är trevlig, betalar din del av hyran och är lite lagom städad: du får dricka ett glas vin, du får ta en cigarett på vår balkong när kvällssolen ligger och pyr bakom grannarnas hustoppar och du får ha en liten hund springandes här om så önskas. Det är helt okej. Det är ju till och med härligt.

Vem är jag?
Jag heter Ted Andreasson, är 24 år gammal och studerar sociologi och MKV vid Umeå universitet. När jag inte studerar så jobbar jag som webbredaktör på Västerbottens-Kuriren. Och när jag inte gör det, då lever jag: lagar god mat, dricker gott vin och skriver texter. Och lyssnar på Bob Dylan, en favorit. Men Beatles går också bra. Jag brukar även vara ute och springa när tiden finns.

Priset för detta boende är totalt 3350 kronor i månaden. Då har vi varsitt rum för att sedan dela på uppskattningsvis 40 kvarstående kvm: vardagsrum, gemensam arbetsalkov, bra trådlöst internet (100/100) och komplett tvättstuga i källaren. Även förråd och en parkeringsplats.

Lägenheten ligger 1 km från universitetet. Det tar, enligt Google, 4 minuter på cykel till universitetet, 3 minuter till Ålidhem centrum och 6 minuter till Strömpilen.

Just nu finns här ett fåtal möbler, så det finns gott om plats för dina om så önskas. Du som söker ska gärna kunna flytta in så fort som möjligt. Kontraktet är ett förstahands och tillsvidare.

Känns detta intressant får du gärna skicka ett mejl med en kort presentation, så ses vi över en kaffe och pratas vid.

Ha det fint.
Ted Andreasson

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Umeå