Pedagoggränd 11J

Umeå
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Pedagoggränd 11J, Umeå


Hyra:

3000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

15 m2


Beskrivning

Söker inneboende i 3a på Ålidhem
Lägenheten:
Får tillgång den 1a Augusti och söker inneboende från 1a September (går att flytta in från mitten av augusti). Rummet kan hyras ut möblerat med säng, byrå, tv och skrivbord om så önskas.
67,5 kvadrat. Badrum med badkar/dusch. Förrådsmöjlighet i byggnaden bredvid, tillgång till bastu i kvarteret, tillgång till både kök och vardagsrum.

Distanser (gång):
5 min till Universitetet, 7 min till gymmet (IKSU), 2 min till närmaste affär (Ålidhem centrum), 20 min till stadscentrum.

Om mig:
Pluggar civilingeiörsutbildning vid Umeå universitet inom bioteknik. På fritiden är det mycket sport, framförallt volleyboll, bowling, squash, badminton, simning, löpning och styrketräning. Pga av detta blir det ofta tt jag är borta under veckokvällar samt var och varannan matchhelg. Annars umgås jag mycket med kompisar och det händer att jag har folk hemma lite nu och då så om du är social finns det många nya kontakter att knyta via mig. Jobbar även extra på universitetet lite nu och då. Är en väldigt öppen människa som gärna har med likasinnade att göra.

Vem söker jag?:
Söker en skötsam, social, renlig inneboende som har hjärtat på rätt plats. Söker en aktiv person som gärna är aktiv vad gäller någon idrott eller träningsform. Kön spelar ingen roll.

Är du intresserad kan du skicka ett mail med en kort beskrivning av dig själv tillsammans med eventuella frågor. Kommer inte att kunna skicka bilder på själva lägenheten före 1a Augusti

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Umeå