Persgatan 13

Umeå
Lägenhet: 5 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Persgatan 13, Umeå

Antal rum:

5 RoK

Boyta:

160 m2


Beskrivning

Rymligt, fullt möblerat hus, med fjärdutsikt
Har du/ni behov av ett tillfälligt och KOMPLETT boende under ca ett års tid? (inklusive möbler, husgeråd, handdukar/sänglinne samt kostnad för uppvärmning/vatten/el/avlopp/internet etc.)
Beräknad månadskostnad 14 000 SEK.

Vi hyr ut vårt radhus i Holmsund från och med slutet på sommaren 2016 till och med sommaren 2017 (förhandlingsbart). Huset ligger på en lugn icke-genomfartsväg. Förskola uppe i skogsbrynet via stig.
Nedanför huset, på andra sidan vägen, ligger fjärden med vandringsstråk, vindskydd och en "hemlig" badvik perfekt för kvällsdopp i sista solen. Goda bussförbindelser med Norrlands Universitetssjukhus och Universitet (ca 15 min) och Vasaplan (centrala stan, ca 25 min).

Planlösning: Entréplan med hall, toalett, stort öppet kök och vardagsrum med vedeldad kamin, utsikt över fjärden och utgång till altan med eftermiddags/kvällssol. Stort våtutrymme med tvättstuga, klädvård/förvaring samt badkar och utgång till trädgården.
Övervåning med stort TV/allrum med utgång till balkong i söderläge, rymligt badrum med dusch samt 4 sovrum (ett för närvarande inrett som kontor, inklusive scanner och skrivare), varav tre rum med utsikt ner mot vattnet.
Uteplatser: Entré i söder, skyddad altan. Baksida med altan, liten gräsmatta, bärbuskar, blommor samt utsikt över fjärden, kvällssol.
I övrigt finns parkeringsplats för en bil, kallförråd, vedbod samt en bit mark vid sidan av huset som kan användas för odling alt parkering av extra bil/båt etc.
(Finns även cyklar, fritidsutrustning etc. för barn och vuxna som kan lånas ut efter överenskommelse)
Vänligen kontakta mig via mail för mer information.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Umeå