Sagovägen 4

Umeå
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Sagovägen 4, Umeå


Hyra:

9000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

68 m2


Beskrivning

3:a vid Nydalasjön
Hej!

Vi har en 3:a (68 kvm) på Tomtebo alldeles vid Nydalasjön/skog/motionsspår, ca 2 min till sista hållplatsen för buss nr 8 (tar dig till centrum på 20 min) och ca 15 minuters cykelavstånd till universitetet. Vi kommer vara bortresta från och med mitten på december och tänker oss att hyra ut vår mysiga lägenhet delvis möblerad i andrahand under 6 månader, med möjlighet till förlängning upp till ett år.

Lägenheten är nyproducerad och vi har bara bott i ett halvår så ytskikt,
vitvaror mm är i princip helt nya (vi är djur- och rökfria). Den är ljus och fräsch med öppen planlösningen, balkong med både för- och eftermiddagssol, klädkammare samt gott om garderober. Fullstor kyl och frys. Diskmaskin och tvättmaskin finns i lägenheten liksom gemensam tvättstuga för alla hyresgäster. Vårt möblemang är än så länge ganska sparsmakat så det går absolut att sätta sin personliga prägel här. Det är inte lyhört i huset och vi har snälla grannar. Lägenheten ligger på andra våningen och hiss finns.

Hyran ligger på 9000:- inklusive allt (el, vatten, TV och bredband). Är ni intresserad av detta och/eller önskar mer information så är det bara att slänga iväg ett mail så hör vi av oss. Våra krav för uthyrning är att du är rökfri, inte har några betalningsanmärkningar, är respektfull mot grannarna och att du betalar hyran i tid. Goda referenser är också ett plus. Vi skriver givetvis hyreskontrakt. Tillträde 151214.

Vänliga hälsingar,
Sven och Karin

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Umeå