Sandåkern

Umeå
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Sandåkern, Umeå

Hyra:

9500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

56 m2


Beskrivning

Nyproducerad tvåa 56 kvm
Jag hyr ur min bostadsrätt på grund av arbete på annan ort. Lägenheten har genomgående cedergolv, fint kök med bra maskinell utrusning och öppen planlösning mot rymlig matplats och vardagsrum. Stort sovrum med en ordentlig garderob, helkaklat badrum med golvvärme samt tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten har en stor balkong(10kvm) i söderläge mot innergården. Bilplats just utanför dörren. Lägenheten kan hyras ut delvis möblerad enligt överenskommelse.

Lägenheten ligger i ett trevligt nybyggt område med gång- och cykelavstånd till centrum, närhet till motionsspår, älven samt bra bussförbindelser till ex Universitetet.

Uthyrningsperiod: Tillträde snarast! 6 månader med möjlighet till förlängning. 1 månads uppsägningstid.

Hyra: 9500 kr, då ingår bilplats, el, vatten, internet och tv. Hyran betalas i förskott. Depositionsavgift på 10 000kr betalas vid tillträde, återfås efter uthyrningsperiod om allt ser okej ut.

Krav på hyresgäst: Ordnad ekonomi utan betalningsanmärkningar, egen hemförsäkring från tillträdesdatum. Inga barn. Bra om du/ni kan visa intyg på fast arbete/sysselsättning.

Lägenheten hyrs ut med bostadsföreningens godkännande. En förutsättning för att du/ni ska hyra är att ni blir godkända av föreningen.

Maila en beskrivning på dig/er, gärna med foto och bifoga gärna anställningsavtal. Endast mailsvar! Om du har en lägenhet i Stockholm och är intresserad av byte, Skriv det i mailsvaret. Jag hör av mig till er för visning av lägenhet :)

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Umeå