Sjöfruvägen 153b

Umeå
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Sjöfruvägen 153b, Umeå


Hyra:

7480 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

60 m2


Beskrivning

Trea uthyres 10 veckor, jan-mars
Hej! Vi (Kattis och Felix) hyr ut vår trea under 10 veckor då vi båda är iväg på praktik. Datumen vi hyr ut är 17/1-25/3.

Lägenheten är på 60 kvm och består av ett sovrum med dubbelsäng, vardagsrum, kök utrustat med diskmaskin, toalett med dusch där det även finns tvättmaskin och torktumlare. Det finns också ett mindre rum där det finns möjlighet att ställa en säng om man så önskar (vi har en fällsäng som man kan få låna om man vill, men en ny madrass behövs). Parkeringsplats ingår.

Området heter Tomtebo. Det är ett lugnt område ca 5 km från centrum och 2,5 km till universitetet. Det finns bra bussförbindelser och närhet till busshållplats.

Lägenheten hyrs ut möblerad och kommer inte vara tömd på saker eftersom vi bara hyr ut den tillfälligt. Men vi kommer ordna så att det finns möjlighet till mindre klädförvaring för hyresgästerna.

Eftersom två av månaderna som vi hyr ut inte blir hela så kommer avgiften se lite olika ut beroende på hur stor andel av månaden som du/ ni bor där;
jan: 3400
feb: 7480
mars: 6120

I avgiften ingår även el, vatten och internet.

Vi har katter som kommer bo någon annan stans medan vi hyr ut lägenheten men om man är känslig kattallergiker passar nog inte den här lägenheten så bra.

Om du är intresserad, skriv till oss och berätta lite om dig/er!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Umeå