Skolgatan 80

Umeå
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Skolgatan 80, Umeå


Hyra:

2720 kr

Antal rum:

1 RoK


Beskrivning

Kollektiv-sambo sökes öst på stan
Vi är ett kollektiv på fem personer som kommer få ett ledigt rum. Vi hoppas kunna fylla den med en ny, härlig bovän i vår 140 kvm stora våning Öst på Stan. Fem rum finns i huset samt ett stort kök, en stor balkong och ett coolt skafferi som är helt i blått. Och så mysrummet såklart.
Hyran ligger på 2720 kronor plus lite gemensamma utgifter, typ toapapper och salt. I priset ingår internet, el, värme och vatten. Huset ligger i centrala Umeå (Skolgatan 80) med goda kommunikationer upp till universitetet.
Vi ser gärna att du gillar tanken på att bo och leva i kollektiv under längre tid och att du har lätt för att prata och umgås i de gemensamma utrymmena. Det egna rummet ser vi dock som en privat sfär och vi har respekt för varandras saker och utrymmen. Det ska tilläggas att huset har ett rivningskontrakt, men att det kan dröja allt från ett halvt år till flera år innan vi kommer behöva flytta.
Här finns alla typer av personligheter men mest är vi helt vanliga men underbara människor. Ulrika som pluggar psykologi och gillar ironi, Ludvig som gillar elektroniska saker, Sebastian som studerar konst och har en snabb röd cykel, Kerstin som har 198 kronor i skuld till biblioteket, och Isabella som köper dyra råvavror för hela studiebidraget. Sist och minst katten Oskar som är vår senaste tillökning.
Inflyttningsdatumet är satt till mitten på januari. Därför är det bra om du så fort som möjligt skulle kunna skicka ett mail till oss och berätta lite om dig själv.
(mailen finns längst ned till annonsen)
Vi brukar göra så att vi fikar och dricker en kopp kaffe med de vi tror skulle passa in i kollektivet.
Hoppas vi får höra ifrån dig!
Allt gott!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Umeå