Skolgatan 14

Umeå
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Skolgatan 14, Umeå


Hyra:

5500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

36 m2


Beskrivning

Stor central 1:a med sovalkov uthyres
Hyr ut en stor central 1:a med sovalkov Väst på stan med sju minuters promenad till stan och 10 minuter med buss till universitetet. Busshållplats finns precis utanför. Nyrenoverad badrum och nybytt fönster ut mot vägen som dämpar ljud och buller. El tillkommer (100-200 kr, billigare på sommaren) +internet (300kr) tillkommer för den som vill ha det. Fiber 100mbit.

En negativ sak är att det är lite lyhört ut mot trapphuset men det finns dubbla dörrar och en dörr som man kan stänga ut mot hallen.

Parkeringsplats finns att hyra för den som vill.

Jag hyr ENDAST ut till personer med fast jobb/studenter och kommer att kräva intyg på detta. Vill hyra ut 1-2 år och kommer att hyra ut 1 år i taget med 2 månaders ömsesidig uppsägningstid (godkänt av min hyresvärd) där emellan. Inflytt redan den 3/4, prioriterar de som kan flytta in då. Vill du flytta in senare så är det ändå en månads hyra.

Kan komma att kräva en depositionsavgift på en månadshyra i förskott som man får tillbaka vid inlämning av nycklar och att lägenheten är i likadant skick som nu.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Umeå