Sofiehem

Umeå
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Sofiehem, Umeå

Hyra:

5200 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

45 m2


Beskrivning

Nyrenoverad lgh för SNABB UTHYRNING (jun-aug)
Nyrenoverad och möblerad källarlägenhet på Sofiehem (10 min gång till NUS/Uni) alldeles intill strandpromenaden uthyres till dig som snabbt och smidigt kan ta över från 2 juni-28 aug (eventuellt några dagar längre). Jag är 27 år och pluggar till biomedicinsk analytiker här i Umeå men kommer jobba i Skellefteå i sommar.

Lägenheten är på 45 kvadrat och allt man behöver finns (köksutrustning, induktionshäll/varmluftsugn, tvättmaskin/torktumlare, dubbelsäng (140), bäddsoffa + vanlig 3-sitssoffa, tv, internet, bord med 4 stolar, klädkammare, mycket förvaring, städ/tvättgrejer osv). Dock kommer jag givetvis ta upp "mina grejer".

OBS! Parkering och diskmaskin saknas!
Hyra inkl allt är 5200 kr som betalas i förskott (slutet av juni för julimånad osv).

Lägenheten är en källarlägenhet i en villa, men du har helt egen ingång och det är inte lyhört. Givetvis ska du ha visa respekt mot familjen ovan gällande ljudnivå och annat, och dem kommer du även träffa innan kontrakt skrivs så de får se vem du är :)

Det tar ca 20 min att gå längst strandpromenaden in till centrum, och buss finns 5 minuter bort som går ofta. Nära till mataffärer både på Ålidhem och Strömpilen. NUS och universitetet är 10 minuter bort. Lägenheten är verkligen supermysig och läget är toppen!

Skriv gärna om du vill ha mer info + bilder. Hoppas vi hörs! :)
Mvh Madelene

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Umeå