Stipendiegränd 2B

Umeå
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Stipendiegränd 2B, Umeå


Hyra:

1918 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

81 m2


Beskrivning

Två rum i kollektiv
Hej!
Vi söker två personer att dela boende med i vårt kollektiv på Ålidhem. Vi söker en person från första april till sista augusti och en person från första juni (eventuellt flexibelt) till sista augusti. Båda med eventuell möjlighet till förlängning.

Vi som bor här nu, och som kommer att bo kvar från april är Therese (sista terminen psykologprogrammet) och Sofia (förberedande konststudier), båda 27 år.

Sofia kommer att bo kvar maj ut, vilket gör att det andra rummet kommer att bli ledigt från och med första juni till sista augusti.

Lägenheten ligger på Ålidhem, Stipendiegränd 2B, och är på 80,9 kvadratmeter. Den består av fyra rum: tre sovrum, ett stort vardagsrum som vi delar, en toalett samt ett kök med utrymme att äta i. Det rummet som blir ledigt från april är på 10 kvadratmeter och det rummet som blir ledigt från juni är på 7,8 kvadratmeter. Alla rum är nytapetserade.

Vi värdesätter den gemenskap vi får av att bo tillsammans, samtidigt som vi respekterar den enskildes behov av egen tid och utrymme till att få vara för sig själv. Vi utgör ett ganska lugnt kollektiv, samtidigt som vi tycker att det är trevligt med fest och folk. Innan vi bjuder hem större grupper brukar vi kolla av med varandra så att det passar för alla. Hittills har dialog varit vårt bästa redskap när de kommer till det mesta, och vi vill såklart att ni ska vara med i det samtalet på samma grund som vi är!

Hyran är på 2076 kr/månad inklusive el och internet för det rummet som blir ledig i april. För det rummet som blir ledigt i juni är hyran 1918 kr/månad inklusive el och internet. Vi söker personer som vill bo här över sommaren.

Låter detta intressant? Har du några frågor? Hör i så fall gärna av dig!

Hälsningar
/Therese och Sofia

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Umeå