Stipendiegränd 2b

Umeå
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Stipendiegränd 2b, Umeå


Hyra:

2076 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

81 m2


Beskrivning

Rum i kollektiv
Hej!

Vi söker en personer att dela boende med i vårt kollektiv på Ålidhem från första april till sista augusti med möjlighet till förlängning.

Vi som bor här nu är Therese (sista terminen psykologprogrammet) och Sofia (förberedande konststudier), båda 27 år.

Lägenheten ligger på Ålidhem, Stipendiegränd 2B, och är på 80,9 kvadratmeter. Den består av fyra rum: tre sovrum, ett stort vardagsrum som vi delar, en toalett samt ett kök med utrymme att äta i. Rummet som kommer att blir ledigt är på 10 kvadratmeter. Alla rum i lägenheten är nytapetserade.

Vi värdesätter den gemenskap vi får av att bo tillsammans, samtidigt som vi respekterar den enskildes behov av egen tid och utrymme till att få vara för sig själv. Vi utgör ett ganska lugnt kollektiv, samtidigt som vi tycker att det är trevligt med fest och folk. Innan vi bjuder hem större grupper brukar vi kolla av med varandra så att det passar för alla. Hittills har dialog varit vårt bästa redskap när de kommer till det mesta, och vi vill såklart att du som flyttar in ska vara med i det samtalet på samma grund som vi är!

Hyran för rummet som blir ledigt i april ligger på 2076 kr/månad inklusive el och internet, och vi söker som sagt någon som vill bo här över sommaren.

Låter detta intressant? Har du några frågor? Hör i så fall gärna av dig!

Hälsningar
/Therese och Sofia

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Umeå