Stipendiegränd 14G

Umeå
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Stipendiegränd 14G, Umeå


Hyra:

3300 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

7 m2


Beskrivning

Inneboende sökes
Hej! Jag kommer att få tillgång till en studentlägenhet på Ålidhem 1 november, och söker därmed en rumskompis att dela med. Lägenheten är en 3a på 68,1 kvm. Lägenheten har 12 månaders hyra, behöver därför någon som kan betala hyra även under sommaren.

Lägenheten är redan möblerad (ingår i själva lägenheten) där det kommer att ingå en enkelsäng (ca 90 cm), sängbord, skrivbord och en bokhylla. Vi delar på kök, vardagsrum och toalett.

Själv studerar jag, och har nyligen påbörjat en masterutbildning på 2 år vid Umeå Universitet, jag är väl också något av en nörd, som gillar brädspel och sci-fi.

Jag söker dig som kan tänka sig bo kvar under dessa två år, och gärna vill umgås och laga mat ihop etc. Jag gillar att ha rent runt om mig, så att diska undan i köket efter sig och hålla de gemensamma utrymmena någorlunda städade är viktigt (lite stök kan jag dock stå ut med). Du får gärna själv studera, men det är inget måste. Du får heller inte vara speciellt hundrädd eller allergiker, då jag ibland kommer att ha hundbesök från min mammas hund.

Då jag inte själv får tillgång till lägenheten förrän 1 november kommer jag inte kunna visa lägenheten. Däremot kan jag visa dig mitt kontrakt så att du kan känna dig bekväm med allt. Jag kommer även vilja ha ett kontrakt mellan oss två, för bådas trygghet.

Om detta låter intressant för dig, så tveka inte att höra av dig så kan vi prata närmare. Jag ser gärna att vi kan mötas upp någonstans i Umeå innan, för att se om vi funkar ihop.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Umeå