Storgatan 38E

Umeå
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Storgatan 38E, Umeå


Hyra:

2800 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

109 m2


Beskrivning

Rum i rymligt kollektiv, mitt i centrala Umeå
Vad kan vi erbjuda?

Lägenheten är 109 kvm stor, har fyra rum och kök samt en utsikt över Umeälven. Den är centralt belägen med tre minuters gångavstånd till Vasaplan, cirka 30 sekunder till närmsta mataffär och ligger mittemot gymmet Fitness24seven. Lägenheten har ett fullt utrustat kök med diskmaskin, ett stort vardagsrum samt en toalett och ett badrum med badkar. Det finns även tillgång till tvättstuga samt soprum i huset.

Rummet vi hyr ut är ca 15 kvm och ljust med stora fönster. Rummet är omöblerat men det finns möjlighet att köpa en begagnad men fräsch 120-säng om man så vill, även en klädställning finns att nyttja och en walk-in closet i nära anslutning.

Lägenheten är ett rivningskontrakt, därför är hyran reducerad och ett kap för läget och storleken. Vad det i övrigt innebär är att lägenhetens framtida tillgänglighet är något oviss, men byggprojektet har blivit framflyttat i flera år och en utflyttningsperiod på minst 6 månader utlovas när detta väl blir aktuellt.

Vilka är vi?

Vi heter Amanda (24år) och Mimmi (23år). Vi är två glada studenter som båda läser tredje terminen på Civilekonomprogrammet och Digital Medieproduktion vid Umeå Universitet. Hemma tycker vi om att hänga, dricka (lite för mycket) kaffe och kika på någon rulle då och då. På helger lagar vi ibland middag ihop och då blir det ofta ett vinglas eller två :)

Vad vi söker?

Vi söker dig som tycker om att lära känna människor, eftersom vi gärna vill ha en skön vänskaplig stämning hemma. Personkemi är viktigt för oss så vi ser väldigt mycket fram emot att träffas innan något bestäms, så att även du kan få en bild av lägenheten och vilka vi är. Rummet är tillgängligt så inflyttningsdatum är flexibelt. Ålder och kön har ingen betydelse!

Släng gärna iväg ett mail till oss med lite kort info om dig själv, samt eventuella frågor. Vi hör av oss så fort vi kan och bifogar då även bilder.

Vi hörs! /Amanda och Mimmi

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Umeå