Strombergs Väg 102

Umeå
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Strombergs Väg 102, Umeå


Hyra:

7000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

45 m2


Beskrivning

2:a ett stenkast från Universitet minst 1 år
Tja,

Jag kommer inte svara de som ställer frågor som redan besvaras i annonsen, så snälla läs den först :) Alla andra frågor är supervälkomna.

Nu ska jag testa på att bo i Stockholm. Vilket innebär att den här lägenheten hyrs ut MINST 1 år (men förmodligen längre) FOM 19 september. Lägenheten ligger mycket fint på Liljansberget alldeles bredvid universitet. Lägenheten ligger just utanför en busshållplats med goda förbindelser till stan.

Lägenheten kommer att vara delvis möblerad med en soffa, tvbänk och soffbord. En diskmaskin har införskaffats och installerats (som egentligen inte ingår i dessa lägenheter) och en fin tvättstuga på nedre plan finns att tillgå. I hyran på 7000 kr ingår el, bredband och vatten.

Tyvärr är det svårt att få bilplats på Liljansberget, så det kan jag dessvärre inte hjälpa till med.

En deposition om 5000 kr (för värde av soffan, tv-bänk och tvbord) kommer krävas och skrivas in i kontraktet. Depositionen återfås vid utflyttning.

Jag kommer prioritera de som kan flytta in 19:e september och personlighet. Skriv ett kort brev om dig/er så kontaktar jag de jag finner intressanta.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Umeå