Strombergsväg 116

Umeå
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Strombergsväg 116, Umeå


Hyra:

3500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

65 m2


Beskrivning

Söker lägenhetskamrat från januari
Jag har en lägenhet som jag vill dela med en ny person då hon som bodde här innan just flyttat ut.

Kort om lägenheten:
Den ligger på Lilljansberget, strombergs väg 116, jag är inte säker men jag tippar 800m från universitetet ungefär samma från IKSU.
Ditt sovrum är på 8-9kvm (mitt är ungefär 13). Men som sagt jag delar lägenheten så allt förutom sovrummen är gemensam yta dvs 47kvm. Jag har bott i lägenheten i drygt ett år, så allt som bör finnas finns: tv, diskmaskin, soffa, matbord mm.
Sovrummet är dock omöblerat. (Det står en säng och en byrå där nu som du kan använda men vill du inte så gör jag mig av med dem.)
Grundhyran för lägenheten är 6500kr, till det tillkommer el, it, tvlicens och försäkring, allt som allt landar det på ungefär 7200kr/månaden.

Kort om mig:
Jag heter Arvid Lindgren, 26år gammal, jag är född och uppvuxen i stan men pluggade i 5 år i Göteborg och nu tillbaka för att jobba. Jag jobbar som konstruktionsingenjör så jag är på kontoret 7-17 varje dag så tar det relativt lugnt på veckorna, på helgerna så är jag nog som alla andra det kan bli fest det kan bli film-marathon allt beror på.

Film, böcker och musik är tre av mina stora intressen utöver mitt jobb och min löpning. Jag är vegetarian, kräver inte att du är det, men så är det.
Ja det är svårt att summera en person i en annons men det är den korta varianten.

Tanken som jag ser det är att jag söker en rumskamrat/någon att dela lägenheten med, inte bara en hyresgäst som har ett rum, så har gärna någon form av kontakt med personen som kan komma att bo här (middag ibland, kanske gemensamma fester ja normala dagar). Så mitt förslag är om detta låter intressant för dig så tar vi en kaffe/telefonsamtal någon dag och snackar lite och ser om vi är på ungefär samma nivå :)

Om vi säger att detta fungerar så kör vi på, jag använder hyresgästföreningens kontrakt avseende uthyrning av rum.

Fler bilder på lägenheten och rummet finns, skicka ett mail så löser jag det.
Jag är tillgänglig mest hela tiden men jag kan inte ta längre telefonsamtal under arbetstid.
MVH Arvid Lindgren

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Umeå