Tallparksvägen 10B

Umeå
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Tallparksvägen 10B, Umeå


Hyra:

6900 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

50 m2


Beskrivning

Nybyggd tvåa uthyres över sommarmånaderna
Nu hyr vi ut vår fina nybyggda tvåa på Tallparksvägen 10B pågrund av jobb i en annan stad.
Huset byggdes mars 2015 så lägenheten är helt ny och fräsch.

Lägenheten är fullt utrustad med diskmaskin, spis, ugn, kyl samt frys, 4 stora garderober, städskåp och andra bekvämligheter.

Lägenheten hyrs ut fullt möblerad med en soffa som kan bli en 140 bäddsoffa, en 140 säng med förvaringsuttrymme, ett fullt utrustat kök, matbord samt stolar mm. Den har även en rymlig balkong i söderläge och har sol sålänge den är uppe!

Lägenheten ligger 5 minuter från stan med cykel och det finns även goda bussförbindelser till och från lägenheten hela sommaren.

Lägenheten ligger på våning 1 och har tvättstuga endast några meter ifrån med goda möjligheter till tidsbokning alla veckor.

Lägenheten hyrs ut mellan 20 maj - 1 september och eftersom att vi hyr ut under en så kort tid så bjuder vi på de fasta el, internet och bredbandsfakturorna under hela den perioden.

Vi söker någon som är skötsam, icke rökare eller djurägare då huset är allergivänligt. Vi söker även någon eller några som är lugna och som vi känner att vi kan lita på ska ta hand om vårat bo under tiden vi är borta.
Par föredras som hyresgäster då hyran är såpass hög att det kan krävas två personer men om en ensam person känner att de kan klara av hyran får de gärna komma och kika på lägenheten.

En deposition på en månadshyra kommer att tas ut och ges tillbaka i slutet av hyresperioden om allt är som det ska, vilket vi diskuterar innan.

Är du/ni intresserade så tveka inte att höra av er, berätta lite om er själva så svarar vi tillbaka, endast seriösa hyresgäster sökes då vi haft många som inte har dykt upp :).

Mvh, Joakim och Amal

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Umeå