Vasagatan 3

Umeå
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Vasagatan 3, Umeå


Hyra:

6258 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

65 m2


Beskrivning

Supercentral tvåa uthyres ett år
Hej,
Vi önskar att hyra ut vår 2:a som ligger belägen i stadskärnan av Umeå. Vi önskar en lugn och skötsam hyresgäst som kan hyra lägenheten under ett års tid, då vi ska studera i Stockholm. Vår lägenhet ligger ett kvarter ifrån Vasaplan (bussgatan) med bra bussförbindelser över hela Umeå och med ca 10 min cykelväg till Polishögskolan, Universitet och NUS, 5 minuter gång till Arkitekthögskolan och Konstnärligt Campus.

Lägenheten ligger på bottenplan mot innergården och mot gatan är fönstren 2 meter upp så det är ingen insyn. Vitvaror i köket byttes ut i juni. Det är ett trevligt bostadshus byggt -97 med 12 lägenheter. Grannarna är trevliga och det finns alltid tvättstugetider! Då det är ett litet hyreshus är det viktigt att den som hyr har hänsyn till grannar med allt det innebär. Lägenheten ligger mitt i stadskärnan men det är lugnt om kvällarna och huset är beläget precis vid strandpromenaden och fina parker. Lägenheten har egen ingång med en liten uteplats mot innergården (som tyvärr mest är en parkering), men samtidigt är det bara gå utanför huset för att hamna mitt i centrum med butiker & cafér om så önskas. Vi ser helst att ni hyr möblerat.
Kallhyra 6258 där ingår ett obligatoriskt kanalpaket med 16 kanaler. Elen brukar ligga på ca 200kr. Lägenheten uthyrs från 1 september, men möjlighet för inflytt från 16 augusti om så önskas.

Vår lägenhet kommer hyras ut i andra hand av Scherdins fastigheter, deras krav för godkänd uthyrning är referens från senaste hyresvärd, referens från senaste arbetsplats samt kreditcheck. Dessa krav måste uppfyllas. Den som hjälper oss med boende i Stockholm alt. har en lägenhet i Stockholm att byta kommer prioriteras.

Med vänliga hälsningar
Frida och Mikael

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Umeå