Furuhällsvägen 6

Upplands-Bro
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Upplands-Brohus
Adress: Furuhällsvägen 6, Upplands-Bro
Hyrdes ut: 2014-11-01


Hyra:

7737 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

68 m2

Våningsplan:

7


Hyresvärdens beskrivning

Området:Mitt i Kungsängen med storslagen utsikt över Mälaren reser sig vårt populära tiovåningshus. Huset byggdes 2006-07 och här finns 46 lägenheter i storlek 1 - 4 rum och kök som alla har öppen planlösning med mycket ljusinsläpp.
Inredning, vitvaror och fönster är av högsta kvalité och ala lägenheter har balkong, på terassplan finns två lägenheter (en tvåa och en fyra) som istället för balkong har uteplats.

Närmare Kungsängens Centrum och dess station går inte att komma. Kungsängens Centrum har en välutvecklad närservice. Här hittar du flera livsmedelsaffärer, restauranger, gym, bankkontor, vårdcentral, apotek, kommunhuset, Upplands-Brohus huvudkontor med mera. I bottenplanet på huset finns bland annat en livsmedelsaffär.

Vid området finns en parkering.

I närområdet finns både barnomsorg och grundskola.
Boendeinfo:Jag önskar byta lägenhet i samma hus som jag bor nu. Min lägenhet är underbar men för liten, eftersom det är en 2:a. Fin utsikt, stor balkong mot öster och vatten. Mycket fina ytskikt. Stor klädkammare! Obs. Inga djur har vistats i lägenheten. Hyran 7 737:-

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Upplands-Bro