Örnstigen 10

Upplands-Bro
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Upplands-Brohus
Adress: Örnstigen 10, Upplands-Bro
Hyrdes ut: 2016-03-16


Hyra:

6603 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

93 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Området:Örnstigens bostadsområde består av trevåningshus med cirka 140 lägenheter i alla storlekar, de flesta är dock på 3 rum och kök. Här finns flera fina små ettor med prisvärd hyra som passar den som flyttar hemifrån första gången.
Området stod klart i slutet av 1960 - talet men det relinades under 2008-09. Lägenheterna på nedre botten har tillgång till väl tilltagna egna uteplatser och övriga lägenheter har balkong. Mellan husen finns lummiga grönytor och sommartid står växterna i full blom.
På området finns en gemensam tvättstuga.

För barnen finns en mindre lekplats i området samt så finns Råbyparken endast ett stenkast bort. Råbyparken är en mötesplats för lite äldre barn och ungdomar där man kan leka och spela bollspel eller bara hänga med kompisarna. Här finns bland annat en volleybollplan, basketplan, klätterställning, rutschkana, gungor och många sittplatser.
 
Från Örnstigen har man lika nära till naturen och skogen som till Bro Centrum. Bro Station när man via en kort promenad eller med några minuters bussresa.

Till området hör en parkering och garage där det finns möjlighet att hyra plats.

I närområdet finns både barnomsorg och grunskola.

Hela bostadsområdet står inför en omfattande upprustning de närmsta ären, där framförallt utemiljön och husens uttryck kommer att förändras.

Boendeinfo:Lägenhet på 93,3 kvd en våning upp. Nymålat och tapetserat i sovrum, kök, hall och vardagsrum. Nytt golv i hall och vardagsrum. Ny köksinredning i köket. Två ballonger. Trevliga grannar som är väldigt tysta. Väldigt trivsam lägenhet.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Upplands-Bro