Östervägen 23

Upplands-Bro
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Upplands-Brohus
Adress: Östervägen 23, Upplands-Bro
Hyrdes ut: 2015-11-01


Hyra:

7873 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

83 m2

Våningsplan:

2


Hyresvärdens beskrivning

Området:Våra populära fastigheter på Östervägen har olika karaktär och uttryck, gemensamt är att de alla har orangea tegelfasader. Utmärkande för ”nya” Östervägen är bland annat de terrasslägenheter som finns längs sluttningen mot Mälaren. Området byggdes under senare delen av 1980-talet och har 140 lägenheter i storlek från 1 rum och kokvrå till 5 rum och kök.
Några utav ettorna har loft. De allra flesta lägenheterna har tillgång till terrass eller balkong. Många utav lägenheterna har egen ingång från gården eller från loftgång, de övriga har gemensamt trapphus med hiss. Området har 5 st gemensamma tvättstugor.

Detta område har ett mycket centralt läge i Kungsängen, flera utav lägenheterna har till och med utsikt över torget. Du hittar även Upplands-Brohus huvudkontor i en utav byggnaderna, på Östervägen 5.
I Kungsängens centrum finner du ett välutvecklat utbud bl.a. finns pendeltågsstationen här och flera livsmedelsaffärer, restauranger, gym, bankkontor, vårdcentral och apotek.

Vid området finns parkering och garage att hyra (dock begränsat antal).

I närområdet finns både barnomsorg och grundskola.

Boendeinfo:Hej, jag har en 3:a på Östervägen 23 i Kungsängen. Ca 100 meter till centrum, ca 200 meter till Stationen och ca 200 meter till närmsta skola och dagis. 84 kvm på 4:e våningen. Balkong och hiss finns. Portingången och tvättstugan är skyddade med elektronisk bricka.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Upplands-Bro