Råbystigen

Upplands-Bro
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Råbystigen, Upplands-Bro
Hyrdes ut: 2018-11-01


Hyra:

8005 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

93 m2

Våningsplan:

2


Hyresvärdens beskrivning

Området:Råbystigen är ett grönt och lummigt bostadsområde med treplanshus och 417 lägenheter. Allt från 1 till 5 rum och kök finns här och de har tillgång till 11 fristående tvättstugor. Området byggdes under början av 1970-talet och har genomgått en större ombyggnad under första delen av 1990-talet och under 2010/11 relinades även hela området.
De boende på markplan har tillgång till egen uteplats både med plats för lite odling och lek. De som inte har egen uteplats har balkong och även tillgång till härliga lummiga innergårdarna på området.
Råbystigens bostadsområde är det område som ligger närmast vårt områdeskontor och Bro Centrum.


För barnen finns en mindre lekplats och i nära anslutning finns även Råbyparken. Råbyparken är en mötesplats för lite äldre barn och ungdomar där man kan leka och spela bollspel eller bara hänga med kompisarna. Här finns bl.a. en volleybollplan, basketplan, klätterställning, rutschkana, gungor och många sittplatser.
Här samsas de boende med viss biltrafik då ett fåtal parkeringsplatser och garage finns inne i området. Till området hör även en större parkering, med bland annat garage, där det finns möjlghet att hyra plats.

I närområdet finns både barnomsorg och grundskola.
Boendeinfo:Finnes: en mycket fin 4a på råbystigen. Ingen insyn från grannar på balkongens sida. Lgh är renoverad och i mycket bra skick.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Upplands-Bro

Rapportera fel