Finspångsvägen 1B

Upplands Väsby
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Finspångsvägen 1B, Upplands Väsby


Hyra:

9500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

51 m2


Beskrivning

Ljus & renoverad lägenhet uthyres
Ska nu hyra ut min lägenhet som är belägen i centrala Upplands Väsby. Du kommer bo i en väldigt ljus lägenhet i ett lugnt och behagligt bostadsområde. Planlösningen känns luftig och är väldigt bra planerad på sina 51kvm. Du får en fransk balkong med tillgång till sol hela dagen. Lägenheten ligger med 2 minuter gångväg från pendelstationen och med 5 minuter till Väsby centrum. Med pendeln tar det 27 minuter in till Stockholm city, och den går varje kvart. Känner du för en dag på stan, så är det en kort och behaglig resa för att komma in i stads pulsen. I Väsby centrum som ligger med 5 minuter gångväg från lägenheten har du ICA Kvantum & Coop samt större utbud av butiker.

Hyresperiod:
- Inflyttnings datum senast 1 september
- 6 månaders kontrakt med chans på förlängning om vi trivs med varandra som hyresgäst & hyresvärd.

Hyra:
- Hyran är på 9500:-
- Hyran ska betalas i förskott innan den första varje månad.
- I hyran ingår hemförsäkring, möbler, el, bredband & vatten.

Deposition:
- Vid påskrivet kontrakt skall en deposition på en månadshyra betalas in samtidigt som den första månadshyran dvs 9500:- + 9500:- = 19000:-
- Depositionen avser en säkerhet för hyresvärden om något skulle gå sönder & återfås vid utflytt efter gemensam besiktning av lägenheten. Detta kommer stå med i kontraktet.

Förhållningsregler:
- Husdjur & rökning är ej tillåtet i lägenheten.
- Under hyresperioden ansvarar hyresgästen för eventuella skador på lägenheten och
för att underrätta hyresvärden gällande detta.
- Föreningens stadgar ska följas
- Inga renoveringar såsom målning, tapetsering eller borrande i väggar får förekomma utan hyresvärdens godkännande. Det måste ske i form av en skriftlig överenskommelse mellan hyresgäst och hyresvärd, om hyresgästen så önskar.
- Ovanstående punkter ska följas angående deposition & hyra
- Hyresgästen har 2 månaders uppsägningstid
- Uppdagas skador som överstiger depositionen så ska detta bekostas av hyresgästen
- Vid bort-tappad nyckel till lägenheten, kommer lås-byte på dörren att bekostas av hyresgästen (cirka 2500kr). Vid bort-tappad tvätt-nippel (nyckel till tvättstuga) kommer en ny tvätt-nippel att behöva bekostas av hyresgästen (cirka 500kr).

Visar det sig att hyresgästen inte kan förhålla sig till ovanstående regler och förhållningssätt och bryter mot dessa vid tre tillfällen har hyresvärden rätt att säga upp hyreskontraktet med hyresgästen med omedelbar verkan.

Möbler/inventarier som ingår:
- Soffa
- Säng
- Matbord
- Soffbord
- Tavla
- Sko-möbel
- Tv-bänk
- Skänk i vardagsrummet

Jag är en seriös hyresvärd och vill därför ha en seriös hyresgäst. Då kommer vi att trivas med varandra och du kommer garanterat att trivas i lägenheten. Är du en seriös hyresgäst och intresserad av att hyra min lägenhet, hör gärna av dig till mig vid intresse och frågor via mail. Så bestämmer vi en träff som kan äga rum från och med den 24/7.

M.v.h. Jocke

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Upplands Väsby