Hammarbyvägen15

Upplands Väsby
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Hammarbyvägen15, Upplands Väsby


Hyra:

8900 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

65 m2


Beskrivning

En fin möblerad tvåa nyproduktion i 2 månader
Hej!
Nu ska vi hyra ut vår fina och ljusa lägenhet pga en utlandsvistelse i två månader. Det är en 2an, 65 kvm, en trappa upp i en låghus (hiss finns), lägenheten är en nyproduktion 2016, det är tvättmaskin och torktumlare inne i lägenheten, ett modernt kök med diskmaskin, Lägenheten kommer att vara nästan fullt möblerad med all köks utrustning. vardagsrum är vackert och stort och har direkt utgång till balkongen. (säng ingår ej och du får gärna skaffa en själv, madrass finns).
Lägenheten ligger i Upplands-Väsby och är på 2 minuters gång avstånd till busshållsplatsen som tar dig på 7 min till pendeltåg station. 15 minuters gång avstånd till Pendeltåg stationen och Centrum. Det är 15 min till Arlanda flygpalts.
Vi hyr ut lägenheten from den 1:a September t o m den 30:e Oktober ( med möjlighet till långtids uthyrning nästa år).
Hyran är på 8900 kr per vardera månad (vatten, el, internet och satellit kanaler ingår då i priset). OBS: Jag betalar själv 8900 i grund hyra utan el, internet och varm vatten
Vi vill också ha en depositions avgift som du/ni får tillbaka vid utflytt om inget är förstört i lägenheten.
Uthyres endast till välskötta och seriösa personer!
Vid intresse, skriv gärna ett mejl och berätta om dig själv, svarar på samtal/sms bara efter kl 14.00 då jag jobbar natt och sover på dagarna. Vissningar sker efter överenskommelse.
Tel: 0739483533.
Med vänlig hälsning/Adam och Roza

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Upplands Väsby