Håtunagränd

Upplands Väsby
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Håtunagränd, Upplands Väsby


Hyra:

8000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

35 m2


Beskrivning

Inneboende för uthyrningsdel sökes
Hej

Jag och min fru söker en inneboende för vår uthyrningsdel. Vi bor i ett lugnt område med nära till bussförbindelser till Väsby Station där pendel går in till Stockholm.

**OBS Vi söker inga familjer tyvärr.**

Lägenheten är en del utav vår egen bostad men har egen ingång. Tillgång till egen toalett och dusch samt eget kök. Byggdes under 2016. Rummet har två fönster som ej syns på bilderna.

Köket har kyl och frys, ugn, induktionshäll samt micro. I köket ingår viss köksutrustning. Lägenheten har en egen varmvattenberedare. Den är delvis möblerad och är då utrustad med en säng, en bäddsoffa, TV och byrå med förvarning. Vi har ingen möjlighet att förvara något någon annanstans så detta förblir i lägenheten.

Vi söker en person som är lugn och trygg, ansvarsfull och respekterar andra. Du har en fast inkomst i form av arbete och betalar hyra i tid. Du är rökfri och helst djurfri.

Lägenheten har en egen elcentral så elavgift förekommer utöver hyran då det är en luftvärmepump som förser rummet med värme.
Vi tar en deposition på 3000kr som återbetalas när hyresgästen flyttar ut.

Skicka ett mail till mig där du presenterar dig och berättar vem du är så tar vi kontakt om du känns intressant för oss!

Mvh Niklas

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Upplands Väsby

Rapportera fel